Wat doen wij?

Multicam

Amateur sportwedstrijden, schoolmusicals, bedrijfsfeestjes. Voorbeelden van evenementen waarvan de organisatie zei ''Een cameraregistratie is hier niet nodig''. Vanwege onze prijzenlijst hebben deze partijen toch na een keer nadenken, besloten met ons in zee te gaan. Nadat het eindresultaat er was, lieten ze ons weten geen spijt te hebben van de samenwerking. Wij leveren een kwalitatief goede opname of livestream voor een aantrekkelijke prijs.

ENG ITEMS

Op locatie een item maken is zeker geen probleem. Vanwege onze compacte ENG set, kunnen we voor een zeer lage prijs al op pad gaan. Maar ook voor grotere producties is er ook zeker een grotere stap. Meer audio mogelijkheden, betere licht setting. Voor elk budget is er wat mogelijk.

Aftermovies

Een sfeerimpressie van uw evenement, ook dat kunt u laten voorzien door Media100. 

Social media MANAGEMENT

Aan het twijfelen om met uw bedrijf de stap naar Instagram, Facebook of TikTok te maken? Laat ons u hierbij helpen! Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends, hashtags, maar het belangrijkste: Dé manier om uw bedrijf op een passende manier neer te zetten op deze platformen.