Wie zijn wij?

Mike

Deze jongvolwassen knul ziet in alles mogelijkheden. "Met proppen past alles". Met licht en geluid weet Mike er 10 van de 10 keer wel raad mee. Op de middelbare school schreef hij zijn eerste fictie speelfilm. Ondanks dat fictie niet meer 100% in 'm zit, blijft het een creatieve gast.

Sebas

De dit jaar afgestudeerde AV-Specialist is klaar om met zijn team, mooie registraties neer te zetten. "Mijn expertise ligt bij camera, regie, productie en editing". Media100 is ontstaan uit passie en liefde voor het maken van vette eind producten.

DEMI

Na een lange tijd achter de schermen bezig te zijn als social media manager, is ze inmiddels ook al een flinke tijd bezig met taken zoals regisseuse, cameravrouw en producente. 

JARNO

Onze trouwe huisfotograaf weet altijd de mooiste momenten op de meest krokante manier vast te leggen. Wat begon bij hobby fotografie is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen passie.

CAITLIN

Caitlin begon als runner in het team dankzij haar broer, maar haar onstilbare honger naar nieuwe kennis leidde haar snel naar rollen als regisseuse, productie-assistent en cameravrouw. Haar vastberadenheid heeft het team aanzienlijk verrijkt.

AMY

Ook Amy sloot zich aan bij het team via haar broer en werd meteen in het avontuur getrokken toen ze een fotocamera in handen kreeg gedrukt. Sindsdien geniet ze volop van de opdrachten en haar nieuwe passie voor fotografie.

YOSHUA

Yoshua hoorde dat Media100 een cruciale camerman miste bij een opdracht. Ondanks zijn gebrek aan ervaring, bood hij direct aan om te helpen met de woorden "Nog nooit gedaan, maar ik wil dit graag proberen." Nu behoort hij tot de beste cameramannen binnen het team.